Welkom bij Bo & Mila 🗸 Gratis verzenden vanaf €40,- (NL) / €60,- (BE) 🗸 Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden 🗸 Veilig betalen met IDEAL, Creditcard of Klarna Welkom bij Bo & Mila 🗸 Gratis verzenden vanaf €40,- (NL) / €60,- (BE) 🗸 Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden 🗸 Veilig betalen met IDEAL, Creditcard of Klarna
Food-Grade Siliconen

100% 'Food-Grade Silicone'. Wat is dat nou?

100% 'Food-Grade Silicone' - De perfecte keuze voor je baby

Als ouder wil je niets dan het beste voor je baby, en dat geldt ook voor de spenen die je gebruikt. Als je op zoek bent naar een veilige en duurzame optie, overweeg dan het gebruik van spenen gemaakt van 100% 'food-grade silicone'.

Maar wat is 'food-grade silicone' precies en waarom is het zo'n goede keuze voor je baby?

Om te beginnen is 'food-grade silicone' een type siliconenrubber dat wordt gebruikt in producten die in contact komen met voedsel, zoals flessen, bestek, borden, slabben en spenen. Het is gemaakt van niet-giftige materialen en is daarom veilig voor gebruik door baby's.

 

Duurzaam en gemakkelijk te reinigen

Spenen gemaakt van 100% 'food-grade silicone' zijn altijd vrij van Latex, Nitrosamine, Phthalate (Ftalaat), BPA  en PVC. Dus niet alleen veilig, maar ook duurzaam en gemakkelijk te reinigen. Ze zijn bestand tegen hoge temperaturen en kunnen worden gesteriliseerd door ze eenvoudigweg in kokend water te plaatsen. Dit maakt ze een hygiënische keuze voor ouders die zich zorgen maken over de gezondheid en veiligheid van hun baby.

Bovendien zijn spenen gemaakt van 100% 'food-grade silicone' hypoallergeen, waardoor ze ideaal zijn voor baby's met gevoelige huid. Ze zijn zacht en flexibel en bootsen de textuur van een echte tepel na, wat zorgt voor een natuurlijk gevoel tijdens het voeden.

 

Jouw kind, onze topprioriteit!

Bij Bomila.nl is de gezondheid van jouw kind onze topprioriteit en daarom bieden wij producten gemaakt van 100% food-grade siliconen aan. Wij begrijpen dat baby's gevoelig zijn en daarom zijn onze spenen en voedingslepels, gemaakt van dit veilige materiaal. Zo hoef jij zich geen zorgen te maken over schadelijke stoffen die in het lichaam van jouw kind terecht kunnen komen. Wij vinden het belangrijk dat jij als ouder precies weet waar jouw producten van zijn gemaakt, daarom vermelden wij dit altijd duidelijk bij elk artikel.

Kortom, artikelen gemaakt van 100% 'food-grade silicone' zijn een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar een veilige, hygiënische en duurzame optie voor hun baby's. Ze bieden een natuurlijk gevoel tijdens het voeden en zijn gemakkelijk te reinigen en te steriliseren. Kies dus voor de beste kwaliteit en zorg voor je baby met een 100% 'food-grade silicone' artikel.

 

Liefs,

Bo & Mila

Zurück zum Blog