Welkom bij Bo & Mila 🗸 Gratis verzenden vanaf €40,- (NL) / €60,- (BE) 🗸 Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden 🗸 Veilig betalen met IDEAL, Creditcard of Klarna Welkom bij Bo & Mila 🗸 Gratis verzenden vanaf €40,- (NL) / €60,- (BE) 🗸 Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden 🗸 Veilig betalen met IDEAL, Creditcard of Klarna
Baby's 1e verjaardag: 8 leuke cadeau ideeën

Baby's 1e verjaardag: 8 leuke cadeau ideeën

Hieperdepiep! Wat een mijlpaal, die allereerste verjaardag. Dat is natuurlijk reden voor een feestje en daar hoort taart en cadeautjes bij!

Nu zijn wij niet de beste taartenbakkers, maar we kunnen je wel helpen met 8 cadeautips voor kleine meisjes en jongetjes die binnenkort hun eerste verjaardag vieren.

Wat een geschikt cadeautje is hangt uiteraard af van de interesses en ontwikkeling van het kindje. In deze lijst vind je cadeautjes die zeker in de smaak zullen vallen... en daarnaast ook nog eens heel betaalbaar zijn.

 

1. Knuffels

Leuk voor zowel jongens en meisjes! Bijna iedere 1-jarige houdt van zachte vriendjes om heerlijk mee te spelen en knuffelen. 

Een knuffel draagt bij aan het gevoel van emotionele veiligheid. Een kindje herkent de geur van de knuffel, dat zorgt voor een veilig en vertrouwd gevoel. De vertrouwde geur van de knuffel werkt daarnaast rustgevend.

Ga bijvoorbeeld voor onze zachte beige knuffelbeer, Qwibus het knuffelkonijn, een activiteitenknuffel zoals deze leuke olifant of een stoere dinosaurus knuffel.

 

2. Boekjes

Met 'lezen' kun je niet vroeg genoeg beginnen. Okay, misschien is het nog iets te vroeg voor Saskia Noort, Jan Terlouw of Carry Slee, maar boekjes met contrasterende kleuren en herkenbare vormen vallen zeker in de smaak. 

Deze boekjes bevatten eenvoudige, kleurrijke afbeeldingen en texturen die de zintuigen prikkelen en helpen bij de ontwikkeling van cognitieve vaardigheden van de baby.

Misschien is dit zachte hoog-contrast speelboekje het perfecte cadeau. Deze knisperboekjes in 3 varianten of dit speelboekje met bijtring en lintjes zijn ook goede keuzes. Daarnaast hebben we ook stoffen badboekjes voor slechts €3,95

 

3. Badspeelgoed

Badspeeltjes maken baddertijd nog leuker! Bij Bo & Mila hebben we badspeelgoed in alle maten en kleuren. 

Deze set van 5 bootjes, deze zwemmende krab, dit waterrad met schepje en deze onderzeeër in 4 varianten zijn bijvoorbeeld perfecte speeltjes voor in bad.

 

4. Bouw- & Stapelspeelgoed

Kies voor een educatief cadeautje! Bouwen en stapelen bevordert namelijk de ontwikkeling van de fijne motoriek en cognitieve vaardigheden en stimuleert daarnaast de zintuigen.

Geef een mooie pastelkleurige stapeltoren cadeau. Of ga voor regenboog stapelstenen, gekleurde stapelbekers of dit vormenblok met geometrische stapelblokjes.

 

5. Puzzeltjes

Een inlegpuzzel, een 3D puzzeltje of een puzzel waarvan je de blokjes ook in de hoogte kan stapelen... Puzzels zijn goed voor de ontwikkeling en inzicht! 

Kies bijvoorbeeld voor deze 3D dinosaurus puzzel, een blokjespuzzel met dieren of een houten tetris puzzel. Gegarandeerd succes, waar lang mee gespeeld kan worden.

 

6. Kralenframes

Ook houten kralenframes dragen bij aan de ontwikkeling van de allerkleinsten. Deze houten doolhofjes met kralen zijn een ideaal cadeau voor een eerste verjaardag. 

 

7. Houten speelgoed met elastisch koord

Onze houten frutselrupsen, verkrijgbaar in 2 kleuren, zijn een regelrecht succes! Ze zijn te buigen en vormen dankzij het elastische koord en gekleurd met verf op waterbasis, dus volledig veilig voor kleine jarigen. We hebben ook een Rupsje Nooitgenoeg versie.

 

8. Stijlvolle accessoires

Op zoek naar iets anders dan speelgoed? Kies dan voor een trendy accessoire

We hebben een uitgebreide collectie zonnehoedjes, petjes en zonnebrillen. Daarnaast zijn hoofdbanden, haarspeldjes of schattige sokjes ook altijd welkom.

 

 Op naar een mooi feestje met een leuk en waardevol cadeautje!

 

Zurück zum Blog