Welkom bij Bo & Mila 🗸 Gratis verzenden vanaf €40,- (NL) / €60,- (BE) 🗸 Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden 🗸 Veilig betalen met IDEAL, Creditcard of Klarna Welkom bij Bo & Mila 🗸 Gratis verzenden vanaf €40,- (NL) / €60,- (BE) 🗸 Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden 🗸 Veilig betalen met IDEAL, Creditcard of Klarna
Tip! Kraamcadeau ingepakt laten versturen

Tip! Kraamcadeau ingepakt laten versturen

Wil je de kersverse ouders en hun kindje verrassen met een leuke felicitatie, maar ben je (nog) niet in de gelegenheid om op kraamvisite te gaan?

Wij versturen kraamcadeaus rechtstreeks naar de gelukkige mama en papa. Je regelt het snel en makkelijk én zorgt daarnaast voor een onvergetelijke kraam-verrassing.

 

Kraamcadeaus voor ieder budget

Laten we eerlijk zijn... het éne kraamcadeau mag wat meer kosten dan het andere. Ook heeft iedereen een ander budget. Toch is het mogelijk om met ieder budget nieuwe ouders blij te verrassen. 

Je kunt natuurlijk kiezen voor een goedgevulde kraamcadeau box of een brievenbus kadoosje. Maar wanneer je zelf één of meerdere items uit onze shop kiest, maken we er ook een mooi geschenk van.

* Let op: voor brievenbus kadoosjes geldt dat de verpakking tevens gebruikt wordt als verzenddoos. Vanwege de afmetingen is het niet mogelijk om het doosje extra in te pakken.

 

Feestelijk ingepakt, een cadeautje om uit te pakken

Wanneer je je keuze hebt gemaakt, heb je de mogelijkheid om "Dit is een cadeautje" aan te vinken in je winkelmandje. In de pop-up die opent kan je er voor kiezen om je bestelling in te laten pakken.

Kies voor neutraal, roze of blauw inpakpapier en wij zorgen ervoor dat de artikelen feestelijk worden ingepakt, inclusief lintjes en/of stickers.

 

Voeg een persoonlijke boodschap toe

Een kraamcadeau bestellen en laten bezorgen klinkt misschien wat onpersoonlijk maar dat hoeft zeker niet zo te zijn. Een handgeschreven kaartje met een leuke boodschap geeft je cadeau een persoonlijk tintje.

In de 2e tab van het pop-up venster kies je voor een gratis kaartje of een luxe kaart. Een persoonlijk berichtje voor de ontvanger(s) voeg je toe in de 3e tab. Je boodschap wordt handgeschreven op het kaartje en toegevoegd aan je cadeau.

 

Vul het juiste bezorgadres in bij het afrekenen

Bij het afrekenen vul je de gegevens van de ontvanger in bij het bezorgadres. Je eigen gegevens vul je in het laatste scherm in onder factuuradres. Cadeautjes worden uiteraard verpakt en verzonden zonder plastic verpakkingen, factuur of pakbon.

Maak snel en eenvoudig je keuze in onze webshop en laat ons je kraamcadeau of babyshower geschenk mooi verpakken met een persoonlijke touch. Zo toveren we samen een lach op het gezicht van de kersverse ouders. Wie wil jij verrassen met een mooi kraamgeschenk? 

Zurück zum Blog