Welkom bij Bo & Mila 🗸 Gratis verzenden vanaf €40,- (NL) / €60,- (BE) 🗸 Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden 🗸 Veilig betalen met IDEAL, Creditcard of Klarna Welkom bij Bo & Mila 🗸 Gratis verzenden vanaf €40,- (NL) / €60,- (BE) 🗸 Voor 15:00 uur besteld, zelfde werkdag verzonden 🗸 Veilig betalen met IDEAL, Creditcard of Klarna
Schattige baby items in Kawaii stijl

Wat is Kawaii en waarom is het zo populair?

Het woord Kawaii kom je steeds vaker tegen en wordt ook veel gebruikt in de omschrijving van baby- en kinder items. Maar wat is Kawaii nu eigenlijk?

Kawaii is een Japans woord en wordt gebruikt om aan te geven dat iets schattig of liefelijk is. Het is eigenlijk veel meer dan een woord... het is een stijl of zelfs een cultuur.

Het wordt vaak geassocieerd met anime, manga en Japanse popcultuur, maar de Kawaii-stijl is overal in het dagelijks leven te zien, van mode tot kunst en zelfs tot babyartikelen.

De Kawaii-stijl is zo populair geworden voor babyartikelen omdat het een visuele aantrekkingskracht heeft die jonge kinderen aanspreekt. Het gebruik van zachte pastelkleuren en schattige dierenfiguren is kenmerkend voor de stijl. Daarnaast worden bepaalde aspecten, zoals ogen of hoofden, vaak overdreven uitvergroot.

Een andere reden waarom Kawaii zo populair is voor baby items is dat het zich richt op het stimuleren van de zintuigen van baby's. Baby's zijn van nature aangetrokken tot kleuren en patronen die kenmerkend zijn voor de Kawaii-stijl.

Wij zelf zijn ook natuurlijk ook heel erg Kawaii!

 

Kawaii Knuffels

Gebreide Kawaii Knuffels

Deze schattige Kawaii (ja, dat is inderdaad dubbelop) knuffels shop je bij Bo & Mila. Ze zijn gebreid van katoen en verkrijgbaar in 5 verschillende varianten.

 

Kawaii Kussenhoesjes

 Kussenhoesjes met Kawaii dieren

Hier fleur je iedere babykamer mee op; Kawaii kussenhoesjes met afbeeldingen van diverse dieren. Ze zijn verkrijgbaar in 6 verschillende varianten. De kussenhoesjes zijn 45x45 cm. Het enige wat ze nodig hebben is een lekker zacht binnen-kussentje.

 

Vermomde Pinguïns

Kawaii-stijl baby items

De vermomde pinguïns zijn gewoon te schatting en dus hélemáál Kawaii. Ze zijn bijna niet te herkennen omdat ze zijn vermomd als eenhoorn, kikker, haai en bij. Ze zijn 25 cm groot en hebben een mooi groot hoofd.

 

 

Zurück zum Blog